Bars and Restaurants

Bars und Restaurants


La Encarnacion - Los Alcazares


 

Op een idyllische plek……

Op 1 van de mooiste stranden van de Mar Menor kunt u 7 dagen per week terecht bij “La Encarnation” …

Hier werd in 2007 de film “Hemingway” opgenomen. In dit voormalig badhuis uit de begin jaren van 1900, (badhuis nog in de oude staat en te bezichtigen) kunt u zowel buiten (op het strand) als binnen in het restaurant,  of in de idyllische patio uitrusten van een wandeling over de kilometers lange boulevard van Los Alcazares. S’morgens kunt u hier de beroemde Churros met chocolate eten, als onbijt,maar ook voor lunch en diner kunt u hier terecht. Spaanse keuken, diner 3 gangen circa 50 euro p.p.

 


Taberne Murillo - Los Belones


Aangereikt door Kees en Eva van der Knaap.

Verborgen in een van de zijstraatjes van Los Belones dit typische spaans restaurantje.

Aanraders zijn: Mejillones, Pimientos de Padron, champinon.

Calle Mrillo 22

Tel. 968137499

La Tana en Miramar - Cabo de Palos


 

 

Vis verser dan vers………. Spanjaarden uit Madrid komen speciaal voor de visrestaurants van Cabo de Palos, het oude vissersdorp, naar de Mar Menor…..

De vis die s’morgens hier wordt gevangen, ligt s’middags op uw bord. La Tana en Miramar zijn er 2 maar eigenlijk zijn alle restaurants in de haven de moeite van het proberen waard. Probeert u de “dorada a la sal”. Deze vis wordt in de oven gebakken onder een laag zout. Hij wordt aan tafel voor u gefileerd. Voordat hij de oven in gaat komt de ober de vis aan u laten zien ter goedkeuring. Visrestaurant (ook vleesgerechten), diner 3 gangen circa 35 euro p.p.

 


 

 

 


Katy Restaurant - Cabo de Palos


 

 

De beste Paella  van de streek… Een wankel houten gebouwtje op het strand lijkt niet op het beste Paella restaurant van de streek maar dat is het wel !

U vindt u hier de typische Spaanse keuken voor kleine prijzen, onder een veranda meteen op het strand van Cabo de Palos…..

Ideaal voor een dagje strand en lunch ! Typisch Spaanse keuken, prijsklasse 3 gangen circa 25 euro p.p.

 

 El Chato-Los Alcazares


 

Kleine taberna, maar van een uitstekende kwaliteit!

Aanraders:Ensalada Acuacate en de Pato

Het is aan te bevelen om te reserveren:

tel.:968170161

 

 


La Finca - La Manga Club


 

Internationale keuken in sfeervolle ambiance onder Brits management met een internationale keuken en een Nederlandse kok.

Goede keuken in mooie en sfeervolle ambiance. Probeer de mosselen in witte wijnsaus, deze is subliem… Internationale keuken, diner 3 gangen, circa 50 euro p.p.

 

  

Restaurants in La Manga Club 


 

In het Hyatt hotel (5 sterren) in La Manga club, ligt het Amapola. Een voortreffelijk 5 sterren restaurant met een internationale keuken. Aan de ingang van de het hotel, aan de infobalie kunt u een HYATT MEMBER CARD kopen waarmee u 50% korting krijgt op de restaurants van La Manga Club en tevens twv 600 euro vouchers krijgt voor hotel, Spa en restaurants.

             

 

 

 


PICCOLO MARE - Mar de Cristal


 

 

Spaanse/Italiaanse klasse op het strand Voortreffelijke Italiaans/Spaanse keuken aan de boulevard van Mar de Cristal.

Goede geprijsde maaltijdsalades, pizza’s, menu’s met vis en vlees en pasta’s, tevens tapas.

De “bombon de chocolate” als nagerecht met warme chocolade van binnen is een caloriebom maar voor iedereen die van chocolade houdt een must. Spaans/Italiaanse keuken, diner 3 gangen circa 27,50 euro p.p.

             RUN Japans Restaurant - Los Belones


 

 

Goede geprijsde Japanner..... Aan een klein gezellig pleintje met rondom restaurants. Goede Japanse keuken a la carte. Prima Sushi, Sashimi en Tempura.

Heerlijke grote gamba’s. O.a. 5 gangen diner, inclusief Sashimi voor 32 euro.  Japanse keuken, diner 5 gangen, 32 euro p.p. 
SI! bar - La Manga Club


 

Ideaal voor de kinderen Ideaal voor gezinnen met kinderen. Brits restaurant met internationale keuken. Ook hamburgers, kleine kaart, cocktails etc etc. Het grote voordeel van dit restaurant is de afgesloten tuin met speeltoestellen voor de kinderen. In de zomermaanden en vakantieperiodes elke avond kinder entertainment. Internationale keuken, diner 3 gangen vanaf 25 euro p.p.

 La Pescaderia de Miguel


 

 

Prima visrestaurant.

Dit restaurant is een tip van Familie de Reu.

Paseo de Colon S/N. Santiago de la Ribera

Tel: 968 57 01 37 / 629 67 56 18

Menú de la casa: 15,00 euros

 

 El Parador - La Manga strip


 

Luxe beachrestaurant, sfeervolle ambiance.  Aan het begin van La Manga strip ligt op het strand dit luxe Spaans restaurant. Zeer sfeervolle ambiance, uitmuntende keuken.

Kleine luxe porties. Reserveren noodzakelijk.  Spaanse keuken, luxe, diner 3 gangen circa 75 euro p.p.  

WOK RESTAURANT - Cartagena, Parque Mediterraneo


 

Kleine prijzen, grote kwaliteit In het overdekte winkelcentrum net voor Cartagena, ligt dit prima Wok restaurant. Veel groenten, vis en vleesgerechten voor wok en teppenyaki.

Ook inclusief een warm buffet met nasi, bami, sate, etc etc.. Aziatische keuken, wok en teppenyaki, 8,95 voor lunch, 11.95 voor diner, kinderen tot 6 jaar gratis, van 7-12 jaar 5,95

             


La Tagliatella - Cartagena


Italiaanse top. Voortreffelijke Italiaanse keuken vlakbij het NH hotel. Na een dagje winkelen, een ideale afsluiting ! Italiaanse keuken, diner 3 gangen circa 25 euro p.p.

 


El Barrel - Cartagena


Echte tapas. Vlak bij de 2000 jaar oude oude kathedraal en Amfi theater ligt de tapasbar “El Barrel “.  Goede tapas (aanwijzen op toonbank), ook vegetarisch. Algemene regel bij bestellen van tapas : een “tapa” bestellen (pequeno) en no “racion”. Die is namelijk 3x zo duur.

Een tapa ligt op een bordje zo groot als een koffieschotel. Een ontbijtbordje is een racion.

Als je niks zegt krijg je vaak een racion….

Tapasbar, per persoon circa 10-15 euroTapas y Vinos - La Manga Club


 

 

Tapas a la carte.  Luxe tapas a la carte en uitstekende wijnen. Klein maar uitstekend restaurant. Proef de echte Jamon Iberico, de beste ham ter wereld van het zwarte varken. Reserveren noodzakelijk! Luxe tapas a la carte, per persoon circa 35 euro